AirbnWie?

Ok, je wilt er even uit. Dan kun je een hotel overnachting boeken, maar veel leuker is het om iets bijzonders te zoeken wat het meer persoonlijk maakt.

De eerste kennismaking met overnachtingen onder de locals in een B&B en Lodges was in Nieuw Zeeland, we reisden een maand lang door dit prachtige land en kwamen bij bijzondere, leuke, inspirerende mensen over de vloer. Lokale tips, een lekker ontbijtje, gastvrije mensen maken het allemaal veel persoonlijker en leuker.

Zo ontdekte ik een paar jaar geleden voor het eerst het platform Airbnb. Je kunt heel eenvoudig via de website, maar nog makkelijker via de App op je smartphone een woning van je keuze zoeken en boeken.

Alles regel je met een paar drukken op de knop:

  • Zoek eenvoudig met filters
  • Bekijk reviews
  • Boek
  • Betaal
  • Contact eenvoudig de eigenaar via de chat
  • Laat een recensie achter

Zo maak je je account aan!

Ik heb een speciaal aanbod voor je i.s.m. Airbnb. Klik links hiervan op het blauwe duimpje en je maakt eenvoudig een account aan. En laat me vooral weten welke toffe plekken jij ontdekt hebt. Veel reisplezier!

Ik laat je graag zien waar wij tot nu toe geweest zijn via Airbnb.

1. Nouveau, lumineux et chaleureux!

Een superleuke plek op de heenweg naar onze vakantie in Italië. Gezellig, sfeervol en erg netjes.

2. La Maison Rose

Op de terugweg vanuit onze vakantie in Italië hebben we hier overnacht. Een prima plek, erg compleet en een aanrader voor gezinnen.

3. Tiny house in het bos

De leukste en meest originele was toch wel dit boshuis. Voor gezinnen met kinderen is er van alles te doen. Een kabelbaan, zandbak, openhaard binnen en buiten, zelf hout kloven, achter het boshuis een jacuzzi waar je 's avonds onder de sterrenhemel en een glas wijn heerlijk zit. Kortom, aanrader! Komen we zeker een keer terug.

Probeer het eens uit, wereldwijd is Airbnb actief. Van een Pipo wagen tot een boomhut in Bali, je kunt het allemaal vinden op Airbnb. Ik ben erg benieuwd naar jou ervaring, laat dus gerust je comments achter in de blogpost 😉

Vond je deze blog tof?
5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *